Gastdocenten

Angela Kramer is oprichter van Melk voor Dieren en gespecialiseerd in de voeding van pasgeboren dieren. Met haar jarenlange ervaring met moederloze dieren, schrijft zij handleidingen en artikelen over het grootbrengen van jonge dieren op haar website www.melkvoordieren.nl

Angela zal tijdens de eerste dag van de opleiding dieper ingaan op melkvoeding voor jonge, moederloze konijnen en hoe je overstapt van melk op vast voedsel. Haar praktijkgerichte benadering en wetenschappelijke kennis maken haar een waardevolle bron van informatie voor iedereen die met jonge konijnen werkt.

 

Caspar Broekman is werkzaam als holistisch Dierenarts bij het Centrum voor Alternatieve Diergeneeskunde in Amsterdam. Hij heeft jarenlange ervaring met behandelingen (in combinatie) met kruiden. Is oprichter van Krachtig Kruid.

Op dag 2 krijg je een inspiratiesessie over kruiden.
Het konijn bekijken in zijn geheel. Denk hierbij aan emoties, de omgeving, voeding etc. Elk konijn is uniek en door het konijn in zijn geheel te bekijken worden er verbanden gelegd die in de reguliere diergeneeskunde vaak niet worden meegenomen. Als voorbeeld kan er een oorzakelijk verband bestaan tussen voeding, verkeerde huisvesting en darmklachten. Wanneer we de voeding en huisvesting aanpassen en het konijn met kruiden ondersteunen helpen wij het konijn om van zijn darmklachten af te komen. In deze korte training leer je meer over de kracht van kruiden.

 
Lisa is allround communicatieprofessional, adviseur en trainer in de overheid en non-profit sector. Het is haar missie om anderen te helpen hun eigen communicatiekracht te vergroten, zodat zij meer vertrouwen hebben in zichzelf en zich stevig voelen in hun werk.
 

Lisa van de Veen is allround communicatieprofessional, adviseur en trainer in de overheid en non-profit sector. Het is haar missie om anderen te helpen hun eigen communicatiekracht te vergroten, zodat zij meer vertrouwen hebben in zichzelf en zich stevig voelen in hun werk.

Op dag 3 krijg je een inspiratiesessie over advisering.

Hoe goed een advies ook is, soms lukt het je niet om de ander hiervan te overtuigen. Hoe komt dat toch? In deze korte training gaan we kijken naar de diverse fases in het adviestraject en de diverse rollen die je als adviseur kan innemen. Welke rol past bij jou? Een goed advies uitbrengen is een samenspel tussen adviseur, geadviseerde en de inhoud van het advies. De effectiviteit is niet alleen afhankelijk van de inhoud, maar ook van de mate waarin het advies wordt opgevolgd door de geadviseerde. Dus hoe zorg je ervoor dat jouw advies opgevolgd wordt?

 

Toni van Dam is een expert op het gebied social selling en AI in B2B-sales. Als oprichter van Ai · saleslabs, helpt hij uiteenlopende organisaties met de implementatie van een (digitale) sales en ai-strategieën. Toni is tevens gastdocent aan de Business Universiteit Nyenrode en schrijver van de boeken “AI in B2B sales” en “de kracht van social selling”. 

Op dag 4 krijg je een inspiratiesessie over social selling.

Met de kracht van online media, waar het grootse deel van onze doelgroep aanwezig is, is het van cruciaal belang dat je jezelf als voedingsadviseur op de juiste manier positioneert. Zo helpt social selling jou als voedingsadviseur om zichtbaar te zijn bij jouw doelgroep. Met het kanaal LinkedIn kun je zelfs actief potentiële klanten vinden en daarmee verbinden. Tijdens deze sessie leer je hoe jij jezelf positioneert met als doel: de juiste (nieuwe) relaties binnen jouw doelgroep